Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВИма такъв народ излезе от президентството след връщането

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВИма такъв народ излезе от президентството след връщането
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Този парламент няма да изкара и един месец. Беше ясно, че правителство няма да правим

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

" ИТН " излезе от президентството след връщането на мандата. 

Близо е до здравия разсъдък, че този парламент няма да изкара повече от един месец. В този месец би трябвало да се направи най-необходимото, а това е да имаш долу-горе естествен избирателен закон за идващите предварителни избори.

Това съобщи Тошко Йорданов от „ ИТН “ на излизане от президентството, откакто партията се отхвърли от мандата за сформиране на държавно управление.

" Мажоритарни избори за един месец не могат да се създадат, само че всички неистини, които бяха изнесени, че Има Такъв Народ се отхвърля от мажоритарни избори, през вчерашния ден лъснаха, тъй като в правна комисия единствените, които предложиха мажоритарен вот бяхме ние, и всички бяха срещу, в това число представителите на ГЕРБ.  

" Още преди изборите декларирахме, че няма да вършим обединения с партии на статуквото – това е реалност. Още преди изборите декларирахме, че няма да вършим обединения с партии на статуквото. В момента ние нямаме нужния брой депутати за сформиране на държавно управление и това е явно. Така че беше ясно, че ние държавно управление няма да вършим. ", сподели той.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР